Ontwikkel gesprekEen ontwikkelgesprek, in de vorm van counseling, kan je helpen om de balans te herstellen wanneer je vastloopt in je ontwikkeling en blokkades ervaart die verdere groei verhinderen. Tijdens een ontwikkelgesprek onderzoek je jouw gedachten, overtuigingen en emoties. Inzicht hierin is nodig om je eigen gedrag te kunnen begrijpen en bij te sturen.

Een belangrijk uitgangspunt in het ontwikkelgesprek is, dat je zelf al over een groot aantal (psychologische) tools beschikt die nodig zijn voor zelfsturing, maar nog niet altijd in staat bent om deze effectief te kunnen inzetten. Door op zoek te gaan naar je sterke en zwakke kanten (her) ontdek je wat jouw kracht is en hoe je op een gezonde manier om kunt gaan met obstakels die je op je pad tegenkomt.

In het ontwikkelgesprek is jouw vraag het uitgangspunt en staan jouw wens om te veranderen en jouw verantwoordelijkheid centraal. Omdat iedereen zijn eigen ontwikkelingspad volgt, is een ontwikkelgesprek altijd een uniek traject waarin je zelf actief aan de slag gaat.

Je kunt voor één of meerdere ontwikkelgesprekken kiezen.
Een ontwikkelgesprek duurt 60 – 90 minuten.
Ontwikkelgesprekken kunnen gecombineerd worden met ReAttach therapie.

 

Voor een ontwikkelgesprek kom ik in de regio Arnhem-Nijmegen bij jou thuis, bij jouw onderwijsinstelling, of kom jij naar een flex gespreksruimte in Arnhem.