coaching, coach, ReAttach therapie

Soms loop je vast en lukt het onvoldoende om je eigen koers te bepalen. Het kan dan fijn zijn wanneer een coach een tijdje met je meeloopt.

Ik ben ervan overtuigd dat geloven in jezelf de sleutel is tot groei en verandering.

Ik vind het belangrijk om oordeelvrij te luisteren naar jouw verhaal, te horen waar jij tegenaan loopt en te ontdekken wat jij graag zou willen bereiken. Samen verkennen we jouw kwaliteiten en hoe je deze kunt inzetten en uitbreiden. Dat doen we bijvoorbeeld door te onderzoeken wat voor jou belangrijk is en waarover jij tevreden bent. Ik gebruik daarbij oplossingsgerichte technieken.

Ik ben iemand die denkt in oplossingen, kansen en mogelijkheden. Tijdens een coachtraject neem ik je mee in deze manier van denken.

Vragen die je bij de start van een traject kunt verwachten zijn:

‘Wat zou je graag anders willen?’

‘Stel je voor dat je morgen wakker wordt en jouw probleem is verdwenen, wat zou er dan veranderd zijn?’

Verder probeer ik jouw valkuilen om te buigen naar kwaliteiten. Dat doe ik vanuit de overtuiging dat ‘de grootste kwaliteit vaak ook de grootste valkuil is’. Word je bijvoorbeeld belemmerd door faalangst, dan betekent dat misschien wel dat jij iemand bent die heel zorgvuldig is. 

Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen of wil je meer informatie over een coachtraject? Klik op de onderstaande button om een vrijblijvende afspraak te maken.

ReAttach therapie kan als onderdeel van een coachtraject ingezet worden.

coaching, coach, ReAttach therapie

Reacties

Ik vond het heel fijn dat jij altijd in mij bleef geloven.

Jongen (13 jaar)

Mijn dochter had moeite om gefocust en gemotiveerd te blijven gedurende het TVWO 5 jaar. Jacqueline heeft een aantal ReAttach sessies met haar gedaan en samen met haar een analyse op haar aanpak gemaakt. De sessies hebben haar geholpen de focus en motivatie terug te krijgen en de analyse heeft haar geholpen om e.e.a. dit jaar (examenjaar!) beter aan te pakken. Als het nodig is, schakelen we Jacqueline zo weer in!

Moeder